Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

"Ungkarsfesten"

Musikal Valdres 2018 - Klikk for stort bildeMusikal Valdres 2018 Valdres vidaregåande skule Årets musikal, den 18 i rekken, trakk fulle hus tre kvelder på rad

Dans - Klikk for stort bildeDans Morten Steinsrud Sang - Klikk for stort bildeSang Morten Steinsrud Dialog - Klikk for stort bildeDialog Morten Steinsrud

Store prestasjoner

Årets musikal "Ungkarsfesten" er vel gjennomført, og tradisjonen tro ble det et forrykende show. Publikum kunne glede seg over store sang, dans og skuespiller pretasjoner.  

Mange aktører

I en slik oppføring er det mange som må bidra, for å gjøre dette mulig. Rundt 80 ungdommer fra Valdres vidaregåande skule er med i prosjektet. Det skal sys kostymer, det må lages kulisser, det må til et band, det må arrangeres musikk, det må sminkes, det må til scenearbeidere og det må, sist, men ikke mist øves. Elevene har lagt ned et uttall øvingstimer før alt var klart til premiere torsdag kveld.

Ung i Valdres

Det er Ung i Valdres med daglig leder Ørnulf Dyve og Bente Nordli Holden som sammen med dyktige instruktører og medhjelpere står for selve oppsettingen.

Sist oppdatert 14.02.2018
Fant du det du lette etter?