Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2IDR på snøhuletur

 Elever på snøhuletur - Klikk for stort bildeElever på snøhuletur Valdres vidaregåande skule Vg2 idrettsfag på snøhuletur på Filefjell

Elever på snøhuletur - Klikk for stort bildeElever på snøhuletur Valdres vidaregåande skule Elever på snøhuletur - Klikk for stort bildeElever på snøhuletur Valdres vidaregåande skule Elever på snøhuletur - Klikk for stort bildeElever på snøhuletur Valdres vidaregåande skule

Bo i snø

2IDR fullførte to netter i snøhule på Filefjell. Som læringsmål i aktivitetslære tilegnet elevene seg mye nyttig kunnskap og erfaringer om å bo i snø. Elevene mestret blant annet: Bekledning og utstyr, tilberedning av mat og drikke ute, og orientering med kart og kompass i vinterfjellet.

Sol og stiv kuling

Av vær fikk vi både sterk sol og stiv kuling. For sikker ferdsel om vinteren, var dette svært lærerikt. Det var en fryd å være på tur med en så motivert og positiv gjeng med masse godt humør.

Takk for turen! Mvh. Anine & Thomas

  

Sist oppdatert 03.05.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering