9. klasse utprøving

9. klasse elever på utprøving - Klikk for stort bildeElever fra ungdomsskolene i Valdres på utprøving på Valdres vidaregåande skule

Rundreise på skolen

Mandag 16. og tirsdag 17. april hadde Valdres vidaregåande skule besøk av i alt 194 9. klasse elever fra ungdomsskolene i Valdres. Elevene fikk en hel dag på skolen med informasjon om hvordan det er å være elev ved Valdre vidaregåande skule, og om de 8 utdanningsprogrammene som tilbys ved skolen.

Treffer elever og lærere

Elevene startet dagen med litt felles informasjon, før de startet en rullering mellom alle utdanningsprogrammene. De fikk informasjon, fikk prøve seg med praktiske øvelser, og de fikk treffe elever og lærere fra de forskjellige utdanningsprogrammne på skolen.

Utdanningsvalg

Dagen er en del av innholdet i læreplan for faget utdanningsvalg som elevene har i ungdommskolen, og hensikten er å gi elevene innsikt i hvordan det er å være elev i den videregående skolen.

Sist oppdatert 18.04.2018