Elever fra Vg2 Elenergi vant Opplandsmesterskapet for elektrofag

2ELE elever til nm - Klikk for stort bilde2ELE elever til nm Valdres vidaregåande skule Vant Opplandsmesterskapet og kvalifiserte seg til NM

Vant Opplandsmesterskapet

Rune Hermundstad Grobakken og Vemund Hagaseth vant Opplandsmesterskapet for elektrofagelever i videregående skole. Konkurransen fant sted på Lillehammer tirsdag 20. mars.

Kvalifisert til NM

Med seieren er de kvalifisert til å delta i NM på Hamar 11. - 12. april. Faglærer Amund Stenrud er utrolig stolt av elevene sine. Han mener det viser at vi utdanner ordentlige fagfolk med kvalitet, og at dette sender gode signaler utad.

Oppgaven

Oppgaven elevene skal løse er praktisk, og de har en tidsfrist på fire timer. Oppgaven baserer seg på samarbeid, at arbeidet er utført i henhold til forskrifter, sikkerhet og estetikk.

Sist oppdatert 23.03.2018