Gull i volleyball!

Volleyball Valdres 2 - Klikk for stort bildeElever ved Valdres vgs kvalifiserte seg til landsfinale i skoleturnering i volleyball

Gull i skolemesterskapet

Onsdag 13. november deltok elever ved Valdres vidaregåande skule på kvalifiseringsturnering i skolemesterskap for videregåendeskoler i volleyball på Hadeland videregående skole. Elevene stilte lag i mixklassen, vant over de andre 11 mixlagene i regionen og fikk dermed med seg gullpokalen hjem til Valdres, og det var vel fortjent! Elevene er nå direkte kvalifiserte til landsfinale i Bergen i januar.

Kvalifisert til landsfinale

Laget «Valdres» har trent sammen siden skolestart i høst. Noen av elevene er med for tredje år på rad, mens omtrent halve laget er spillere som er med på turneringen for første gang i år. Laget har på relativt kort tid trent seg opp til å bli et volleyballag preget av gode tekniske ferdigheter og ikke minst godt samspill. I Bergen vil laget få spille mot mixlag fra andre kvalifiseringsturneringer rundt om i landet. Vi heier på de flinke elevene våre!

Sist oppdatert 15.11.2019