Hvordan bli best i barne- og ungdomsidrett?

Temamøte torsdag 9.november klokka 18:00 - 21:00 på Valdres vidaregåande skule

I forbindelse med Ungdoms-OL på Lillehammer opprettet Sykehuset Innlandet Lillehammer, Olympiatoppen Innlandet, Fylkesmannen i Oppland, Høgskolen i Lillehammer og Oppland Idrettskrets et samarbeid omkring et idrettsmedisinsk prosjekt.

«Hvordan bli best i barne- og ungdomsidrett» er et delprosjekt i dette idrettsmedisinske prosjektet.

Med et betydelig bidrag fra Gjensidigestiftelsen kan nå grasrotidretten i hele Oppland nyttiggjøre seg av dette.

Det skal i løpet av 2017 kjøres ett temamøte i hver av fylkets seks regioner.

På disse møtene setter vi fokus på barne- og ungdomsidretten og forhåpentligvis får vi også i gang en diskusjon om temaet.

Les informasjonsbrev (PDF, 198 kB)

Sist oppdatert 17.10.2017