Motorkveld torsdag 14. februar 18:00-20:00

Biler - Klikk for stort bildeÅpen motorkveld på kjøretøyverkstedet på Valdres vidaregåande skule

Åpen motorkveld

Torsdag 14. februar klokka 18:00-20:00 arrangerer Valdres vidaregåande skule i samarabeid med Opplæringskontoret for bil- og transportfag i Vest Oppland og næringslivet innenfor bil, åpen motorkveld i verkstedet til Vg2 kjøretøy på Valdres vidaregåande skule. Fagpersoner fra skolen, næringsliv og opplæringskontor vil være tilstedet. Vi oppfordrer alle som er interessert til å møte opp.

9. og 10. klassinger

Vi oppfordrer spesielt foreldre og elever i 9. og 10. klasse til å komme på besøk, for å få et innblikk i hva det innebærer å velge en utdannelse innenfor bilfag.

Søknadsfrist 1. mars

Søknadsfristen til vidergående opplæring går ut 1. mars, og denne kvelden kan kanskje være med å hjelpe på valget.

Sist oppdatert 13.02.2019