Verdensdagen for psykisk helse. Vær raus!

Tore Petterson - Klikk for stort bildeTore Petterson Valdres vidaregåande skule Tore Petterson med sitt foredrag "Det er en gave å være annerledes".

Oda Hjelle og Tore Petterson - Klikk for stort bildeOda Hjelle og Tore Petterson Valdres vidaregåande skule

"Det er en gave å være annerledes"

Tirsdag 9. oktober ble Verdensdagen for psykisk helse markert ved Valdres vidaregåande skule. Dagen ble blant annet markert med et forrykende foredrag av Tore Petterson.

I foredraget "Det er en gave å være annerledes" forteller han levende om en skolegang preget av mobbing. Foredraget engasjerte og trollbandt om lag 450 elever i en og en halv time.

Etter foredraget jobbet Vg1-elevene videre med temaet psykisk helse i sine respektive klasser. Arbeidet elever og kontaktlærere gjorde i klasserommene ble gjennomført med bistand fra Psykisk helsetjeneste, Mental Helse Valdres, BUP, DPS og skolens elevtjeneste.

Sang

Markeringen av Verdensdagen for psykisk helse ble innledet med en vakker sang av Oda Hjelle.

Sist oppdatert 19.10.2018