Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Restaurant- og matfag

Er du interessert i kosthold og ernæring? Liker du å tilberede og servere mat? 

Her lærer du om:

  • Kost og ernæring
  • Bruk og behandling av råstoffer
  • Matproduksjon og produksjonsprosesser
  • Planlegging og tilberedning av ulike matretter
  • Norske og internasjonale mattradisjoner
  • Dekking av bord og servering
  • Etikk og kunde-/gjestebehandling

Eksempler på hva du kan bli:

  • Kokk, institusjonskokk
  • Servitør
  • Baker, konditor
  • Fagarbeider i næringsmiddelindustrien
  • Pølsemaker, slakter, kjøttskjærer

Skolens tilbud etter Vg1:

Skolens tilbud etter Vg2: 

Sist oppdatert 04.01.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering