Pedagogisk plattform

Valdres vidaregåande skule har en visjon og en pedagogisk plattform. Den samler alle de målene vi har for elevene ved skolen vår, og kan oppsummeres slik:

Vi ønsker at du skal være fornøyd og delta med begeistring i vårt skolesamfunn. Det er viktig for deg og din læring at du er motivert og får være engasjert sammen med dine medelever. Slik kan du oppleve at du og dine klassekamerater skaper arbeidsglede.

Vi ønsker å gi deg mulighetene til å lære og få kunnskaper som du trenger for å nå dine mål. Du skal noe så enkelt - men også vanskelig - som å lære å lære - for resten av livet.

Du tenker kanskje at skolen handler mest om fag og kunnskap? Den gjør det - men den handler også om andre ting som er viktig for deg som ungdom. Hele året gjennom arrangeres det ulike kulturelle aktiviteter, både i og utenfor skoletiden.

Det er viktig at du og dine medelever får et best mulig tilbud til videregående opplæring her ved Valdres vidaregåande skule. For å kunne gi et slikt tilbud må vi samarbeide med lokalsamfunnet og arbeidslivet ellers i Valdres. På denne måten kan du få mulighet til å hospitere, få utplassering og læreplass når du trenger det.

Du skal oppleve utvikling, bli klokere, få mer eventyrlyst, se mulighetene sammen med andre og alene. Og aller mest få tro på at du skal kunne nå dine drømmer i framtida.

Sist oppdatert 09.06.2015