Ung i Valdres

Ung i Valdres har base på Valdres vidaregåande skule, og har som mål å gi ungdom mellom 15 og 21 år et variert aktivitetstilbud innen friluftsliv og kultur.

Aktiviteter som gir mestring og tilhørighet

Ung i Valdres er et samarbeid mellom Valdres Natur- og Kulturpark og Innlandet fylkeskommune.

Grunntanken til Ung i Valdres er at hver ungdom er en ressurs og skal ha følelsen av å mestre ting og lykkes. Samtidig vil vi gi ungdommene trygghet og tilhørighet. Ut fra dette har Ung i Valdres gjennom flere år satt i gang mange populære aktiviteter. Du kan også bli med!

Se filmen om Ung i Valdres

Musikal

Musikaloppsetningen har hele tiden vært en viktig del av virksomheten til Ung i Valdres. Hvert år er en stor del av elevene ved skolen med i framvisningen som skuespillere, teknikere, maskører, band, sang, scenearbeidere, PR-ansvarlige, osv.

Musikkrom

”Bandhuset” er å finne ved stabburet på skolen.

Der kan dere øve når dere selv vil, og/eller få undervisning av en instruktør helt gratis. Rommet står til disposisjon både i fritimer og på kveldstid.

Dersom noen har andre spørsmål om bandrom, bandundervisning eller undervisning i enkeltinstrument er det bare å ta kontakt med Ørnulf. Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av bandrommet!

Hjem for en femtilapp

Trygt hjem for en femtilapp er en ordning for deg som er ung, og som vil ta taxi eller buss hjem etter arrangement på kveldstid. Trygt, billig, og ikke minst lurt – du slipper nemlig å bruke egen bil eller sitte på med andre for å komme deg hjem fra ulike arrangement!

Tilbudet har som mål å virke forebyggende med tanke på rus, vold og trafikksikkerhet.

For å nå målgruppa 16-20 år brukes hjemtransportordningen i forbindelse med arrangement for ungdomsgruppa — skolefester og liknende.

Ung i Valdres og elevrådet administrerer ”Hjem for en femtilapp” i Valdres.

Trenger du/dere transport i forbindelse med et arrangement, ta kontakt med Ørnulf: 958 16 263,  i god tid før arrangementet.

Frokost

Alle hverdager mellom 7.30 og 8.00 serveres rykende varm havregrøt, kaffe og knekkebrød til alle som vil ha i kantina.

Nærmiljøanlegg

På og i nærheten av skolen ligger det mange muligheter for å utfolde seg i oppsatte anlegg: skileik, sandvolleyball, utesjakk, slakk line, basket, fotballskøyter, huske, lavvo, hytte, gapahuk og klatrevegg.

Nye aktiviteter

Forslag til nye aktiviteter er flott om ungdommen kommer med! Det er påmelding og interesse for aktivitetene som bestemmer hva vi setter i gang. Ta kontakt med oss på kontoret, på SMS eller på vår Facebookside.

Ansatte i Ung i Valdres:

• Ørnulf Dyve