Elever og ansatte skal testes før skolestart i januar

Alle elever og ansatte skal testes for Covid-19 før de møter på skolen i januar.

Rødt nivå

Skolen er fortsatt på rødt nivå når vi starter opp igjen 4. januar. Det betyr at noen av elevene skal møte på skolen, mens andre har hjemmeundervisning. Se egen plan for det i informasjonsteamet for elever Teams.Rødt nivå runding - Klikk for stort bilete Innlandet fylkeskommune

Helsedirektoratet har bedt kommunene om å teste alle elever og alle ansatte før de møter opp på skolen igjen

Dette skal gjøres ved en selvtest. Selvtesten skal tas innen for 24 timer før du møter på skolen. Du kan altså ta den kvelden før eller samme morgen som du skal på skolen. Er testen negativ så kan du reise på skolen slik timeplanen viser. Er resultatet positivt så kontakter du korona-telefonen/legekontoret.

Elevene fra Nord-Aurdal

Elevene fra Nord-Aurdal kommune får utdelt selvtester ved å møte på skolen mandag 3. januar mellom kl. 11.30 og 15.00. Dere får utdelt testen ved å gå inn i bygg 1 (der hvor Restaurant og matfag holder til). Dere skal bruke munnbind når dere går inn i bygget. Inne møter helsesykepleier dere, og dere får nødvendig veiledning.

Elever fra andre kommuner

Alle elever fra andre kommuner må kontakte koronatelefonen i egen hjemkommune for å få utdelt selvtester. Ta kontakt med skolen dersom du av en aller annen grunn ikke får testet deg. Alle må ha testet negativt før de kan møte opp på skolen til undervisning fra 4. januar.

Følg med på Teams

Følg med på Informasjonsteamene for elever og for ansatte på Teams for oppdatert informasjon.