Endelig skal alle elever tilbake til skolen!

Vi gleder oss til å få alle elevene tilbake på skolen i løpet av uke 20.

Informasjon fra kontaktlærer

Smittevern skal ivaretas, derfor trenger vi tid i opptrappingen.

1–2 dager på skolen fra uke 20

Neste uke (uke 20) vil alle elever være på skolen 1-2 dager. Resten av undervisningen foregår fortsatt på Teams.

Hver elev får informasjon fra sin kontaktlærer om hvilken dag de skal være på skolen og hvordan timeplanen blir.

Informasjonen kommer i dag for de elevene som skal på skolen på mandag. For de andre elevene kommer informasjonen først på mandag.

Det er viktig at alle holder seg oppdatert på informasjon her på skolens hjemmeside. Lærere og elever finner også informasjon på Teams og på Fronter. Informasjonen oppdateres etter hvert.

En annen skolehverdag

Klikk for stort bildeRektor Kari Elisabeth RustadAlle elever vil få informasjon om oppstart av sin kontaktlærer.

Jeg vet at det er store forventninger både hos elever og foreldre til at å være på skolen blir vanlig hverdag igjen. Det er viktig å være oppmerksom på at elevene møter en annen skolehverdag enn den de kjenner fra tidligere. Det skal bli godt med fellesskapet både i undervisning og ellers, men smittevern skal ivaretas på beste måte.

Vi ønsker alle elever velkommen tilbake til skolen!

Kari E. Rustad, rektor