Strålende resultat i International language competition, ILC

Elever fra Valdres vidaregåande skule med strålende resultat i ILC.

Elever med PC Valdres - Klikk for stort bilde2. plass

Sigrid Andrine Garvik og Karina Beito fra Vg2 studiespesialisering kom på en fantastisk 2. plass i ILCompetition. Elevene konkurrerte i spansk, og lærer Carolina Olivares Aanensen er strålende fornøyd og utrolig stolt av elevene sine. Finalen fant sted på Kristiansand katedralskole Gimle fredag 15. mai.

Skolen mottar flotte premier

Som premier mottar skolen skolelisens på Språkporten + pakke med ordbøker til skolens bibliotek fra Cappelen Damm, og to elevpakker med studiemateriell og medlemskap i ANPE Norge for ett år. I tillegg får elevene pokal, diplom, medalje og to ryggsekker med ti poser Sørlandschips. Og selvfølgelig; heder og ære!

Skandinavias største språk- og kulturkonkurranse

iLcompetition er en språk- og kulturkonkurranse i moderne språk for ungdomsskoler og videregående skoler. Mundolingue er arrangør og Cappelen Damm er hovedsamarbeidspartner. iLcompetition er Skandinavias største språkkonkurranse i språkene tysk, fransk, spansk og engelsk. Det primære formålet er å oppmuntre ungdommer til videre språkstudier. Målet er også at ungdommer får økt interesse for å skaffe seg kunnskap om kulturelle aspekter, historie og generelle relevante sosiale forhold i de landene hvor målspråket snakkes.

Ved iLcompetition sine prøver vil studentene ikke bare bli utfordret på sine ferdigheter i grammatikk, vokabular og kulturell kunnskap, men også på deres ferdigheter i lytteforståelse og interaksjon.

kilde: www.ilcometition.com