Tradisjonell avslutningsfest for avgangsklassene

Endelig kunne vi arrangere en tradisjonell avslutning for avgangsklassene våre igjen!

Variert program

Assisterende rektor Karen Marie Kvåle Garthus  - Klikk for stort bilete Valdres vidaregåande skule Assisterende rektor Karen Marie Kvåle Garthus startet kvelden med å ønske alle velkommen. Kvelden kunne også by på kulturelle innslag og først ute var Åsne Hovda som fremførte sin egenproduserte sang "Before I go". Kveldens festtale til elevene var det ordfører i Etnedal Linda Mæhlum Robøle som sto for. Ørnulv Juvkam Dyve, daglig leder i Ung i Valdres, fremførte sin sang "Ein gong" før Ingeborg Aastveit fra russestyret hold tale til medelevene sine. Ørnulv innledet så den tradisjonelle presentasjonen av klassene med sitt dikt "Karakterboke". Fellesarrangementet ble avsluttet med sang av Emilie Bakke Vestheim som sang "The End" av Pearl Jam. Elevene og foresatte fortsatte så festen sammen med lærerne sine med eget opplegg i egne klasserom.

3PBY/4PBY - Klikk for stort bilete3PBY/4PBYTusen takk for flotte år sammen!

Se alle bildene på Facebook