Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

En person som putter stemmeseddel i valgboks

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Velger ved skolevalget

Skolevalget er gjennomført ved Valdres vidaregåande skule

Trygt hjem-bilde

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Foreldremøte

Skolen inviterer til elev- og foreldremøte for Vg1 og Vg2 onsdag 1. september

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

På grønt nivå kan vi gjennomføre skoledagen på tilnærmet normal måte.

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.

Illustrasjon skolestart

Alle elever har oppstart på skolen mandag 16. august. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Smilefjes med tommel opp

Valdres vidaregåande skule inviterer deg til bli-kjent-dag før ordinær skolestart torsdag 12. august.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.