Innlandstrafikk

Smittenivået varierer fortsatt fra kommune til kommune, noe som gjør at tiltakene på bussene også varierer og kan endre seg raskt. Få full oversikt her.

På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Ungdataundersøkelsen blir gjennomført i uke 10–12. Her er informasjon til elever og foresatte.

Hvordan være gode og opplyste voksne i en digital verden? Safer Internet Day kan gi deg svaret.

Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

rødt-nivå

Skolen er i beredskapsnivå rødt - slik blir undervisningen frem til og med 19. januar

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.

Even og elev 2KOS

Tidligere NM og nybakt EM-vinner i kokkefaget Even Strandbråten Sørum (22) på besøk hos elever på Kokk og servitør

Illustrasjon videregående opplæring, elevundersøkelsen

Informasjon til foresatte om elevundersøkelsen