Velkommen til skolestart!

Alle elever har oppstart på skolen mandag 15. august 2022. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Tradisjonell avslutningsfest for avgangsklassene

Endelig kunne vi arrangere en tradisjonell avslutning for avgangsklassene våre igjen!

Elevar lagar utstilling på museet

«Kven er eg» er namnet på ei utstilling som opnar i velkomstbygget på Valdres Folkemuseum 15. juni.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Beredskap ved atomulykke - jodtabletter til elever under 18 år

Dersom det oppstår en atomulykke, vil elever under 18 år få utdelt jodtabletter på skolen etter anbefaling fra myndighetene.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Går du på 10. trinn?

Går du på 10. trinn og skal søke videregående opplæring?