På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

rødt-nivå

Skolen er i beredskapsnivå rødt - slik blir undervisningen frem til og med 19. januar

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.

Even og elev 2KOS

Tidligere NM og nybakt EM-vinner i kokkefaget Even Strandbråten Sørum (22) på besøk hos elever på Kokk og servitør

Illustrasjon videregående opplæring, elevundersøkelsen

Informasjon til foresatte om elevundersøkelsen

Illustrasjonsbilde feber

Ut skoleåret 2020/2021 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.