Skolevalget 2021

Skolevalget er gjennomført ved Valdres vidaregåande skule

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Velkommen til elev- og foreldremøte!

Skolen inviterer til elev- og foreldremøte for Vg1 og Vg2 onsdag 1. september

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Skolestart på grønt nivå

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.

Velkommen til skolestart! Oppdatert!

Alle elever har oppstart på skolen mandag 16. august. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Tidlig skolestart

Valdres vidaregåande skule inviterer deg til bli-kjent-dag før ordinær skolestart torsdag 12. august.

Nytt brukernavn og passord, og skolefilene dine blir flyttet

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Informasjon til avgangselever

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Sommerhilsen til ungdommen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.