Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.

Mandag 27. april starter våre videregående skoler opp igjen programfagene innen yrkesfaglig utdanningsprogram. Dette gjelder også dem som tar yrkesfag i et voksenopplæringsløp.

Eksamen vår 2020

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener for elever i videregående skole avlyses denne våren.

Utdanningsdirektoratet har kommet med oppdaterte råd om smittevern for ungdomsskole og videregående skole.

Det blir en annerledes russetid i 2020, og årets russ må tenke mer på smittevern enn fest og moro.

Illustrasjon - skilt med fortsatt stengt

De videregående skolene i Innlandet vil være stengt den første uka over påske. Det går mot gradvis åpning fra 27. april.

Eksamen vår 2020

Alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst. Elevene vil få vitnemål hvor det står at eksamen var avlyst.

Her vil dere finne lenker til informasjonsider om koronaviruset oversatt til flere språk.

Regjeringen har besluttet at alle landets barnehager og skoler fortsatt skal være stengt til og med 13. april.

Elever på byggeplass

Yrkesfagene, praksis i bedrift og kommune.